• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

301

Een witte speelkeuken vind je voor een voordelige prijs bij Kinderkeuken.nl. Wij hebben het grootste aanbod met kinderkeukens en bieden ook met betrekking tot een witte speelkeuken diverse uitvoeringen aan. Ontdek meteen de mogelijkheden en maak je keuze uit het grote assortiment. Wij hebben een grote voorraad, zodat je de bestelling snel in huis hebt.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Witte houten speelkeukens

Een witte speelkeuken is een van de favoriete uitvoeringen die zowel geschikt is voor kleine keukenprinsen als keukenprinsessen. Vanaf een leeftijd van ongeveer 2 jaar is dit het ideale speelgoed voor de peuters die op hun eigen manier de realistische wereld van het koken, bakken en afwassen kunnen naspelen. De keuken neemt in het dagelijkse leven in ieder gezin een belangrijke rol in en een witte speelkeuken sluit dan ook perfect aan op de belevingswereld van de kleintjes. Wij hebben je het grootste aanbod met witte speelkeukens te bieden en het is nog slechts een kwestie van het vergelijken van de opties om een keuze te kunnen maken. Een groot deel is bijvoorbeeld uitgevoerd in hout. Dat voelt natuurlijk aan voor de kleintjes en is ook duurzaam. Als je liever een kunststof uitvoering hebt in het wit, dan kan daar uiteraard de keuze op vallen.

Kleine en grote afmetingen

Als een witte speelkeuken het uitgangspunt is om in het aanbod te zoeken, dan zijn er ook nog andere punten waar je op kunt letten. Bijvoorbeeld op de grootte en op het aantal functies, waarover de kinderkeuken beschikt. Ook kan het aantal bijgeleverde accessoires een rol spelen. Met betrekking tot de accessoires geldt overigens dat je deze altijd los kunt bestellen. Zo kun je eventueel in de toekomst de keuken voor je kind verder aanvullen met bijvoorbeeld een leuke ontbijtset, theeset of een echte verjaardagstaart. Verder kun je bij de keuze voor een witte speelkeuken nog letten op het ontwerp. Er zijn klassieke modellen, vintage uitvoeringen, maar ook witte speelkeukens die met een strakke en moderne uitvoering. De afbeeldingen spreken in eerste instantie voor zich, maar uiteraard is er per model meer informatie beschikbaar. Door te vergelijken, kun je al snel tot een keuze komen en de witte speelkeuken die als favoriet wordt bestempeld, meteen online bestellen. 

© 2024 Kinderkeuken.nl is onderdeel van XLShop