• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Speelkeuken

Een speelkeuken is fantastisch speelgoed en daardoor een populair cadeau! Speelkeukens zijn de perfecte manier om kleine princesjes helemaal gelukkig te maken.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Houten speelkeukens

Een speelkeuken wordt door de meeste jonge kinderen prachtig gevonden om mee te spelen. Als je kind 2 jaar wordt, is het een geweldig leuk idee om een van de speelkeukens uit ons aanbod cadeau te geven. Je kind zal er urenlang speelplezier aan beleven. Een speelkeuken is bovendien speelgoed dat niet snel zal vervelen, zodat er altijd wat te spelen is.

Kunststof of hout

De eerste keuze die je bij het kopen van een speelkeuken kunt maken, is of je voor hout of voor kunststof gaat. Bij Kinderkeuken.nl vind je zowel een gevarieerd assortiment met kunststof als met houten speelkeukens. Naast je voorkeur voor het materiaal zijn er nog veel meer aspecten om rekening mee te houden. Bijvoorbeeld met de afmeting. Komt de kinderkeuken in de woonkamer, open keuken of bijvoorbeeld op de kinderkamer te staan?

Uiteenlopende stijlen

Een speelkeuken is vaak speelgoed dat niet opgeruimd wordt, maar een vast plekje krijgt in bijvoorbeeld de woonkamer. Het is dan zeker aan te raden om met de stijl rekening te houden net als met de kleur. Dat geldt uiteraard ook als de speelkeuken een plekje krijgt in de kinderkamer. In ons aanbod zijn verschillende merken opgenomen die speelkeukens ontwikkelen in uiteenlopende stijlen en kleuren. Dat maakt het mogelijk om met de voorkeur voor een specifieke stijl, kleur of uitstraling rekening te houden.

Er zijn landelijke stijlen, maar ook moderne modellen beschikbaar net als dat er keukens in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn, zoals in rood, oranje, roze of wit. Verder kun je ook nog kijken naar de opstelling van de speelkeuken, bijvoorbeeld door voor een hoekkeuken te kiezen of juist voor een recht model. Je kunt overigens ook heel eenvoudig op basis van de prijs een aantal modellen selecteren of je voorkeur laten gelden aan de hand van een bepaald merk, zoals Woodtoys, KidkraftSmoby, Miele, Bosch of Janod. Het complete overzicht van merken vind je bij de selectiecriteria en daar vind je ook de prijsklassen.

Speelkeukens hebben veel te bieden en zijn daardoor erg populair onder kids, met name bij de dames. Door het grote formaat en de vaak gedetailleerde speelkeukens komt de speelwereld helemaal tot leven.  Een speelkeuken is in verschillende formen te verkrijgen: - Een houten speelkeuken. Erg leuk en traditioneel speelgoed. Deze keukens zijn doorgaans zeer mooi afgewerkt. - Een kleine speelkeuken. Minder speelruimte beschikbaar? Dan is dit de ideale oplossing! - Een zeer uitgebreide speelkeuken. Deze speelkeukens bieden doorgaans veel ruimte voor onder andere accessoires en zijn een echte aanrader als bijvoorbeeld een verjaardagscadeau. Heb je een keuze gemaakt? Bestel dan meteen het favoriete speelkeuken van je kind online en bepaal zelf wanneer deze bezorgd moet worden. 

Hun speelwereld is helemaal compleet met een van de prachtige speelkeukens die wij in ons assortiment hebben. Dus ben jij op zoek naar een verjaardagscadeau? Bestel dan snel een speelkeuken!

Alle bestellingen tot 23:00 uur - eerstvolgende werkdag bezorgd.

© 2024 Kinderkeuken.nl is onderdeel van XLShop